Menaxher/e për Marketing

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Published
13/06/2021
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

KompaniaAZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujvetë  elektronikës në tregun Kosovar.Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme tëKosovës.

KompaniaAZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

Menaxher/e për Marketing

Detyratdhe përgjegjsitë:

 • Analizon dhe përcakton të gjitha operacionet e marketingut të nevojshme për të përmbushur qëllimet e kompanisë.
 • Planifikonbugjetin vjetor dhe kordinon të gjitha proceset e nevojshme.
 • Implementon dhe zhvillon strategjitë e marketingut.
 • Së bashku me Departamentin e Shitjes planifikon fushatat promocionale dhe përcakton kanalete komunikimit.
 • Mbikëqyrë kampanjat, publikimet dhe aktivitetet e marketingut për kompaninë.
 • Raporton në baza të rregullta tek menaxhmenti i kompanisë.

Qualifications:

 • Duhet të ketë së paku të ketë përfunduar fakultetin Ekonomik (Marketing, Administrim Biznesi apofusha të ngjashme).
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante.
 • Ti njoh mirë teknikat dhe metodat hulumtuese të tregut dhe të dhënave statistikore.
 • Njohuri të shkëlqyeshme në mediat sociale si dhe web analitics.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, i/e organizuar. kreativ dhe qasje pozitive ndaj klientëve.
 • Të ketë njohuritë shkëlqyera të paketës MS Office.
 • I/E gatshëm/e përpunë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshime veeventuale.

Ne ofrojmë:

 • Mundësi reale tëzhvillimit profesional.
 • Ambient dinamiktë punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar.
 • Njohje tëteknologjive sipas trendëve të zhvillimit.
 • Pagë konkurruese.

Tëinteresuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 28.06.2021

Për informatën tuaj vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Related Listings

10/10/2021