Kuzhinier/e

american school kosova 150x150 e1624633830697
American School of Kosova
Published
21/10/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

American School of Kosova po kërkon Kuzhinier/e me orar të plotë për vitin 2021/2022.

Kuzhinieri ka rolin e organizimit të kuzhinës, duke përfshirë këtu porositë për furnizime dhe mirëmbajtjen e kuzhinës. Kuzhinieri siguron pastërti dhe sigurohet që ushqimi i përgaditur sipas menusë të realizohet në kohën e duhur sipas planit të parashikuar.

Kandidatët potencial duhet të kenë përvojë pune në përgatitjen e ushqimit.

Të interesuarit për këtë pozitë mund të aplikojnë në hr@askosova.org duke dërguar CV e tyre deri më datën: 10.11.2021

Prano njoftimet me email

Related Listings

21/11/2021
04/11/2021