Konkurs për rekrutim projekti Dresnik (12)

Ministry of Culture, Youth and Sports
Published
22/09/2021
Location
Klinë
Category
Listing Type
Jobs  

Description

MKRS shpall konkurs për rekrutim në projektin “Konservime dhe Restaurime preventive në  Lokalitetin Arkeologjik Dresnik”, për këto pozita:

  • 3 arkitektë;
  • 1 mjeshtër konservimi;
  • 8 punëtorë;

Sfond per projektin: Kerkesa per realizimin e projektit "Konservime dhe Restaurime preventive ne Lokalitetin Arkeologjik Dresnik " Germimet arkeologjike ne fshatin Dresnik te Komunes se Klines kane filluar ne vitin 2012. Zbulimi i Pallatit I ne 2013, me dysheme me mozaiqe rreth 300m2 ishte nje zbulim tejet i rendesishem per trashegimine arkeologjike te Kosoves, e cila terhoqi vemendjen e mediave boterore.

Full announcement

Prano njoftimet me email

Related Listings

Drejtor/e në SHFMU   Istog new
02/12/2021
Roje Objekti   Podujeva new
02/12/2021
Ekspert/e profesional/e (7)   Pristina new
01/12/2021