Konkurs për rekrutim në Kalanë e Harilaqit (14)

kosovo logo 150x150 1 e1604661172151
Ministry of Culture, Youth and Sports
Published
12/10/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

MKRS shpall konkurs për rekrutim në projektin "Vazhdimi i punimeve konservuese - restauruese në Kështjellën (Kalanë) Harilaqit – 2021”, për këto pozita:

  • 1 arkeolog këshilltar;
  • 1 konservator – restaurues;
  • 4 mjeshtër konservimi;
  • 8 punëtorë;

Procedurat e konkurrimit:

Konkursi eshte i hapur per te gjithe kandidatet e interesuar qe i plotesojne kriteret e percaktuara ne konkurs

Shenim: Caktimi i cmimit per mjeshter konservimi bazohet ne tregun e lire te punes.

INFORMATE E PERGJITHSHME PER TE GJITHE KANDIDATET

Data e aplikimit nga data 14.10.2021 Dokumentacioni i kandidateve duhet te dergohet deri me 22.10.2021 ne adresen: Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit/Departamenti i Trashegimise Kulturore per projektin e IAK: "Vazhdimi i punimeve konservuese - restauruese ne Keshtjellen (Kalane) Harilaqit - 2021"

⇒ Full announcement

Prano njoftimet me email

Related Listings

Drejtor/e në SHFMU   Istog new
02/12/2021
Roje Objekti   Podujeva new
02/12/2021
Ekspert/e profesional/e (7)   Pristina new
01/12/2021