Ekspert/e për Vlerësimin e Kapaciteteve Organizative

64x64 handikos kosovo
Handikos
Published
25/10/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës — HANDIKOS po kërkon një ekspert/e që do të zhvillojë një punëtori tre ditore me stafin e organizatës HANDIKOS, me qëllim të vlerësimit të kapaciteteve përmes Instrumentit OCA, dokument i organizatës Save the Children.

Të interesuarit, aplikacionet mund t’i dorëzojnë në formë elektronike në emailin handikos@handi-kos.org, me subjektin ‘’Application_OCA’’, apo fizikisht të vendosura në zarf me mbishkrimin e  njëjtë, në zyret e HANDIKOS në Rr. “Nekibe Kelmendi”, Veternik, Prishtinë, deri më datë 31.10.2021.

Terms of reference.

Prano njoftimet me email

Related Listings