Edukator/e joformal/e

64x64 handikos kosovo
HANDIKOS
Published
07/07/2021
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

HANDIKOS shpall konkurs për pozitën Edukator/e joformal/e

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS shpall konkurs për pozitën edukator/e joformal/e në kuadër të projektit “Ngritja e mirëqenies së fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe prindërve të tyre, si reagim ndaj ndikimit të COVID-19”.

Ky  projekt implementohet nga HANDIKOS  në partneritet me Save the Children në Kosovë.

Kandidatët e interesuar ftohen të dorëzojnë dokumentacionin përkatës në e‑mail: handikos@handi-kos.org, me titull “Aplikim: Eduktator/e joformal/e” deri më 12 Korrik, 2021, në ora 23:59.

Full announcement