Dizajner/e, Gazetar/e praktikë (2), Kameraman/e praktikë (2)

kosova press 150x150 1
Kosova Press
Published
26/06/2020
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për:

 • Dizajner Grafik
 • Dy gazetarë praktikantë
 • Dy kameramanë praktikantë

Kriteret për pozitën e parë:

 • Person kreativ ne fushën e dizajnit grafik,
 • Përvojë pune
 • I motivuar dhe inspiruar qe të ndërmarrë vetiniciativë.
 • Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
 • Të ketë njohuri rreth rrjeteve sociale të AL KosovaPress

Bashkëngjitni ne CV (Dizajnë të punuara më herët, PDF ose JPG). vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.
 
Kriteret për pozitën e dytë:

 • Të jetë student në degën e gazetarisë, ose degë trë përfaërta si gjuhë dhe letërsi.
 • Nivel të lartë në shkrim të gjuhës shqipe.
 • Aftësi për punë me orar të ndryshueshëm dhe nën presionin e kohës

Kriteret për pozitën e tretë:

 • Të kenë të kryer se paku shkollimin e mesëm.
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi.
 • Të kenë vullnet pune në këtë sektor
 • Të ketë patentë shofer të kategorisë B

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre në zyrat e redaksisë apo në e-mail adresën konkurse@kosovapress.com

Konkursi mbetet i hapur nga data 25 qershor deri më 3 korrik 2020.