Delivery guy – Shperndares ushqimi me skuter (5)

pasta fasta e1559219922626
Pasta Fasta
Published
07/10/2021
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

Pasta FASTA hap konkursin per poziten Delivery guy - Shperndares ushqimi me skuter dhe veture

Pergjegjesite:

  • Shperndarje e pastave me skuter dhe veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit dhe rregullave te punes
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit te punes.

Orari nje jave paradite , java tjeter pasdite.

Me kontrate pune.

Nje dite te javes pushim

Per aplikim ne numrin e telefonit 049430113.

Prano njoftimet me email

Related Listings