Bursa studimi nga MPJBN për Vitin Akademik 2021-2022

ambasada e italise e1625432833282
Embassy of Italy in Prishtina
Published
04/07/2021
Location
Itali
Listing Type

Description

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Bashkëpunimit Ndërkombëtar (MPJBN) ofron bursa studimi për studentët e huaj për Vitin Akademik 2021-2022, me synim mbështetjen e bashkëpunimit kulturor, shkencor dhe teknologjik, përçimin e sistemit ekonomik të Italisë në botë si dhe përhapjen e gjuhës dhe të kulturës italiane.

Kandidaturat online duhet të dërgohen duke përdorur Portalin “Study in Italy brenda orës 14.00 (ora italiane) të datës 13 korrik 2021.

(Shpallja në italisht - Kliko këtu)

(Shpallja në anglisht – Kliko këtu)

Për informacione të mëtejshme:

https://studyinitaly.esteri.it/en/home_borse https://www.esteri.it/mae/it/servizi/stranieri/opportunita

Related Listings