Trajnime për dizajn grafik

Market Hunters Training Center e1600264392477
Market Hunters Training Center
Published
16/09/2020
Location
Pristina
Category
Design  
Listing Type

Description

Market Hunters Training Center ofron trajnime për dizajn grafik. Trajnimet bëhen nga niveli zero deri tek fillimi i karrierës si Dizjaner profesional.

Gjatë trajnimit do të zhvilloni njohuritë dhe aftësitë tuaja në Dizajn Grafik.

Për të vijuar kursin në dizajn grafik nuk do të ketë nevojë për njohuri paraprake sepse çdo temë do të shpjegohet nga fillimi, studentët do të trajnohen në mënyrë profesionale gjatë trajnimit dhe do të monitorohen edhe jasht orarit të trajnimit.

Trajnimin mundë ta vijojnë të gjithë personat mbi moshën 15 vjecare.

Plotëso formën që të jeni në kontakt me ne për info të mëtutjeshme në lidhje me regjistrimin në klasën e ardhshme të trajnimit për Dizajn Grafik:

Kontakti:

044/ 922-552
fx.market.hunter@gmail.com

Related Listings