Thirrje për aplikim për OJQ

kfos logo banner
KFOS
Published
02/09/2020
Location
Kosovo
Category
Listing Type
Grants  

Description

THIRRJE PER APLIKIM:

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur fton organizatat jo-qeveritare të Kosovës të aplikojnë me projekt propozime për programet:

1) ankorimi i institucioneve në standarde evropiane dhe bashkëpunim rajonal;
2) arsim;
3) transparencë e llogaridhënie.

Afati i fundit: 15 shtator 2020.

Më shumë informacion.

Related Listings

26/09/2020
26/09/2020
25/09/2020
25/09/2020