Social Media Manager

arhing 1 e1600091997278
Arhing
Published
14/09/2020
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

Kerkohet nje social media manager, menaxhues i rrjeteve sociale per pune provuese 6 mujore, full time me pagese, me mundesi vazhdimi te kontrates.

Te interesuarit te dergojne CV dhe referenca per punet e tyre te meparshme ne admin@arhing.com.

Afati per aplikim eshte deri te Merkuren, me 16 Shtator.