Si të shkruajm një punim shkencor/diplomës

Statistical Academy
Published
06/09/2020
Location
Pristina
Category
Listing Type

Description

Jeni para diplomimit dhe së shpejti do të filloni të punoni në temën tuaj të diplomës? Keni filluar të punoni në temën tuaj të diplomës apo dëshironi të punoni në kërkime shkencore dhe ju nevojitet ndihmë?

Statistical Academy ofron “Trajnim në shpjegimin e metodologjive shkencore të kërkimit”.

Trajnimi do të permbajë

  • Shpjegimin teorik të metodave shkencore të kërkimit;
  • Si të përpilojmë një propozim për temë diplome?
  • Rregullat e punës në punimin e temës së diplomës;
  • Rëndësia e autenticitetit në punime shkencore;

Trajnimi do të jetë një ditor;

Cmimi për person është 20 euro duke përfshirë:

  • ligjëratat, materialet shpjeguese dhe pijet.

Ngritja e nivelit te edukimit shkencor tek të rinjtë, ku pastaj puna dhe vullneti I tyre do të rezultoj në punë të mirëfilltë shkencore dhe prodhim të vlerave akademike është synimi ynë.

Apliko ketu.

Related Listings

23/09/2020
18/09/2020
18/09/2020
17/09/2020