Shtepiak/Mirëmbajtes

64x64 Speeex Logo 1
Speeex
Published
23/01/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

Speeex Sh.p.k me seli ne Prishtine, Rr. UCK nr. 208 shpall konkurs për pozitën:

 • Shtepiak/Mirëmbajtes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmbajtja dhe mbikëqyrja e hapësirave të jashtme dhe të brendshme të objektit;
 • Mirëmban sistemin e ngrohjes qendrore dhe klimatizimit;
 • Bën rregullimin e cilindrave të dyerve, dritareve, etj;
 • Bën riparimin e të gjitha prishjeve në objekt;
 • Kryen dhe punët tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit në përputhje me natyrën e punës dhe përgatitjen e tij.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune të mëhershme në mirëmbajtje dhe mbikëqyrje të kompanive;
 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme;
 • I motivuar dhe me vet iniciativë;
 • Aftësi dhe shkathtësi fizike e profesionale;
 • Të ketë aftësi të mira për komunikime ndër-njerëzore dhe të jetë i gatshëm të punojë me orar fleksibil të punës;
 • Jeni fleksibil dhe komunikativ;

Ne ju ofrojmë:

 • Kushte të mira sociale
 • Mjedis të shkelqyer të punës

CV tuaj mund të dergoni ne E-mail: hr@speeex.com ose të kontaktoni direkt në numrin: 043/555-775

Related Listings

25/02/2021
25/02/2021
22/02/2021
22/02/2021