Saldues / Metalpërpunues (7)

Published
11/08/2020
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

Kompania Metal Bau shpallë konkurs për punësimin e 7 (shtatë) salduesve me përvojë në sektorin e metalpërpunimit.

Kandidatet qe posedojnë certifikaten EN ISO 9606 do të kenë përparësi .

Për të aplikaur në këto pozita, Ju lutem dergojeni CV'në tuaj në: info@metalbau-ks.com

Për më shumë rreth këtij konkursi mund të na kontaktoni në numrat e telefonit:

044 26 26 77 dhe 044 41 99 26

 

 

Related Listings

16/09/2020