Punëtorë/e për shpërndarje [Delivery] (3)

taprrap 150x150 1
Taprrap
Published
05/09/2020
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

Kompania Taprrap hapë konkurs për të pranuar punëtorë dhe punëtore për shpërndarje të produkteve ushqimore (delivery).

Kushtet për kualifikim janë:

  • Posedimi i lejes për qarkullim me makinë,
  • Gatishmëria për të vozitur skuter,
  • Njohja e rrugëve dhe adresave në qytetin e Prishtinës.

Përparësi kanë kandidatet apo kandidatët që kanë përvojë në shpërndarje (delivery).

Për të aplikuar mund të kontaktoni në Viber në +38344101510

apo përmes email adresës: taprrap.delivery@gmail.com

Related Listings