Punëtor në Prodhim

ferronikeli newco
NewCo Ferronikeli Complex
Published
19/01/2021
Location
Drenas
Category
Listing Type
Jobs  

Description

NJOFTIM PUNE

Pozicioni: Punëtor në Prodhim
Departamenti: Departamenti i Prodhimit
Lokacioni: Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Është përgjegjës për precjellje, pastrim, inspektim dhe raportim të procesit të punës në prodhim
  • Duhet të përkujdeset që kushtet e përgjithëshme dhe rregllohet e kompanisë të respektohen
  • Kujdeset që të zbatohen në përpikmeri udhëzimet e vendit të punës sipas përgjegjësive të pozicionit përkatës
  • Duhet t’i përmbahet të gjitha kushteve të sigurisë dhe është i detyruar t’i ndjek rregullat e sigurisë si dhe të pajiset me veshje dhe mjete mbrojtëse të ofruara nga kompania
  • Kryen edhe detyra tjëra shtesë sipas kërkesës së udhëheqësit

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme
  • Përvoja e punes në pozicione të ngjashme do të jetë përparësi
  • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup

Kushtet e punës:

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 31/01/2021, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “ Punëtor në Prodhim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Related Listings

01/03/2021
Punëtor/e Higjiene   Pristina
23/02/2021
18/02/2021