Pranues/e Malli

interex 150x150 1
Interex
Published
07/08/2020
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

KONKURS PUNE
Pristina

    • Pranues Malli

Mënyrat për të aplikuar:

  • Dërgoni CV-në tuaj në këtë email: hr@interex-supermarket.com

(në subject të shënohet pozita dhe qyteti që aplikoni)

  • Dorëzoni aplikacionin në njërën nga pikat e Interex në Prishtinë.

Afati për të aplikuar: 06.08.2020 - 16.08.2020