Nxënëse për Rrobaqepësi

64x64 Ibadete Rrobaqepese
Ibadete Rrobaqepese
Published
21/08/2020
Location
Pristina
Category
Listing Type

Description

Kerkoj nxenese per Rrobaqepesi

Lokacioni: Bregu i Diellit, Prishtine

Kandidatja duhet te plotesoj keto kushte:

  • te jete e interesuar per te mesuar zanatin
  • te kete njohuri bazike per kete zanat
  • t’i perkushtohet orarit te caktuar prej 09:00-16:00

Shenim: ofrohet mundesi e mesimit te zanatit (pa pagese).

Kandidatet e interesuara per pyetje eventuale mund te kontaktojne ne numrin e tel (dhe viber): + 383 44 928 611