Merchandiser/e

liridoni
Liridoni
Published
04/08/2020
Location
Fushe Kosova
Category
Sale  
Listing Type
Jobs  

Description

KONKURS

LIRIDONI është kompani përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe kompani e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. Me qëllim të plotësimit të vendit të punës LIRiDONI është duke kërkuar kandidat për pozitën:

 • Merchandiser/e – (1) një pozitë
 • Rajoni: Fushë Kosovë

Detyrat kryesore:

 • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen, pozicionimin dhe ekspozimin e të gjitha produkteve të brendeve të kompanisë, në pikën e caktuar.
 • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për brendet e caktuara në treg.
 • Siguron arritjen e objektivave të ekspozimit të produkteve të brendit përkatës, brenda pikave të caktuara të shitjes.
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitësve me pakicë, mbanë freskinë e produkteve kryesore.
 • Siguron pozitë dhe ekspozim sa më efektiv të produkteve te caktura.
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera të cilat ia cakton mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune (përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-të tuaja, të plotësuara me pozitën për të cilën aplikoni, mund t’i dërgoni në këtë adresë: info@liridoni-kos.com

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 07.08.2020. Aplikacionet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.