Instruktor/e per platformat code dhe scratch

Universum Digital Academy
Universum Digital Academy
Published
06/09/2020
Location
Pristina
Category
ICT  
Listing Type
Jobs  

Description

Ne po rritemi!! Universum Digital Academy shpall konkurs për:

  • Instruktor/e per platformat code dhe scratch

Instruktoret do të kenë për detyrë trajnimin e fëmijëve të moshave 6-18 vjeç.

  • Orari: Full Time (sipas angazhimit me grupe).
  • Lokacioni: Online

Kriteret për pranim:

  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike
  • Të ketë njohuri dhe përvojë në platformat Code dhe Scratch
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Të ketë qasje pozitive

Si të aplikoni?

Plotëso aplikacionin në vijim https://bit.ly/2FayTAJ.

Afati i fundit për aplikim: 11 Shtator 2020.

Për informata shtesë kontakto: digitalacademy@universum-ks.org.

Related Listings

22/09/2020
22/09/2020
01/09/2020