Fito Bursë deri 50% në Creative Hub

Creative Hub Kosovo 150x150 1
Creative Hub Kosova
Published
07/09/2020
Location
Pristina
Category
ICT  
Listing Type

Description

Creative Hub ju jep mundësin të gjithë atyre të cilët janë të intersuar në njërën nga karrierat e së ardhmes, të studiojnë në Akademitë e Creative Hub duke fituar bursa studimi deri në 50%.

Të gjithë të regjistruarit do të i nënshtrohen një Testi Online, ku në bazë të rezultateve të tyre do të marrin edhe përqindjen e bursës.

Kjo është një mundësi ideale për ata të cilët duan karrierën e tyre ta fokusojn në njërën nga fushat në vijim :

 • Graphic Design
 • Digital Marketing
 • Human Resources
 • Web Design
 • Data Science
 • E-Commerce

Studentët që regjistrohen tek ne përfitojnë:

 • Çertifikatë të njohur ndërkombëtarisht
 • Mundësi të përfshirjes në Projekte praktike
 • Asistencë në gjetjen e punës
 • Fitojn shkathtësi në profesionet më të kërkuara dhe të paguara në treg
 • Apliko për Bursë dhe bëhuni profesionist i fushës përkatëse.

Linku për Aplikim.