Dizajner/e

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Published
07/08/2020
Location
Pristina
Category
Design  
Listing Type
Jobs  

Description

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri.

Për Departamentin e Marketingut, “Aztech” Shpk kërkon të rekrutojë me orar të plotë:

Dizajner në Prishtinë

që të:

  • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune
  • Të njohë shkëlqyeshëm gjuhën angleze
  • Të ketë njohuri për dizajn digjital
  • të zhvillojë dizajne duke mbledhur informata dhe të dhëna përmes hulumtimeve,
  • të jetë i/e aftë për të ripërcaktuar një përmbledhje projektimi brenda kufizimeve të kohës,
  • të jetë metodik, i/e organizuar, që mëson shpejtë dhe i gatshëm të punoj në punë ekipore,
  • të jetë fleksibil dhe i/e shpejt në zhvillimin e dizajnëve. të njoh:

Përparësi kanë personat të cilët e njohin punën në After Effects.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/puna/?

Afati për aplikim deri me datë: 21.08.2020.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.