Call Center Agjent/e

studio moderna
Studio Moderna
Published
28/08/2020
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

Behu pjese e jona si: Call Center Agjent/e

Cfare ne ofrojme:

 • PAGË KONKURUESE BAZUAR NË AFTËSITË DHE PËRVOJËN TUAJ, SI DHE SKEMË TË BONUSEVE NË BAZË TË PERFORMANCËS
 • ZHVILLIM TË SHKËLQYER PERSONAL NË FUSHAT E MENAXHMENTIT, SHITJES DHE MARKETINGUT. AMBIENT PUNE TË HAPUR, ENTUZIAST DHE FRYMËZUES
 • TRAJNIME DHE KONFERENCA JASHTË VENDIT, SI DHE PROGRAME PËR ZHVILLIM PERSONAL

Përgjegjësitë kryesore:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit
 • Bën pranimin e thirrjeve të kosnumatorëvë dhe merr porositë në bazë të kërkesës
 • Thërret konsumatorët për oferta të ndryshme dhe ato aktuale
 • Njohuri të mira rreth metodave, teknikave dhe koncepteve të shitjes
 • Duhet të ketë sjellje korrekte ndaj konsumatoreve të kompanisë në përputhje me standardet e mirësjelljes dhe veprimtarisë që ushtron
 • Të ketë aftësi organizative dhe këmbëgulje
 • Të ketë aftësi të punojë në ekip dhe të jetë i gatshëm të përballojë punën dinamike.
 • Të sigurohet në arritjen e parametrave të caktuar personale, drejt arritjes së qëllimeve të përcaktuara

Kërkesat kryesore

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Përvojë në shitje apo në fusha të ngjajshme
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Të këtë aftësi komunikuese të shkëlqyera
 • Vetë iniciativë dhe përshtatshmëri në punë ekipore

Lokacioni: Pristina

Dergo CV tuaj në apliko.callcenter@studio-moderna.com me subjektin e pozitës Call Center Agjent/e

Related Listings

30/09/2020
30/09/2020