Akademia e Data Science

Creative Hub Kosovo 150x150 1
Creative Hub Kosova
Published
10/09/2020
Location
Pristina
Category
ICT  
Listing Type

Description

Akademia e Data Science zgjatë 7 muaj, dhe përfshinë 10 lëndë:

 • Intorudction to Data Science
 • SQL
 • Data Warehouse
 • Power BI
 • Statistics
 • Integration 1&2
 • Workshop Week
 • Python
 • Machine Learning
 • Big Data
 • Final Projects

Për të mësuar më shumë rreth Akademisë shikoni linkun në vijim:

http://creativehubkos.com/data-science/

Përfito nga kjo mundësi dhe bëhu pjesë e Akademive tona:

 • Çertifikata njihet ndërkombëtarisht
 • Projekte praktike
 • Asistencë në gjetjen e punës
 • Fito shkathtësi në profesionet më të kërkuara dhe të paguara
 • Krijo karrierë profesionale

Për të aplikuar për bursë klikoni në linkun në vijim:
https://forms.gle/ejcYuEQjusXCf6jdA

Related Listings

Asistent/e   Pristina new
29/10/2020
Sekretar/e   Pristina new
29/10/2020
Prokuror Disiplinor i OAK   Pristina new
29/10/2020