Resumes

Ermelindë Zogaj Malishevë
Studente e infermierise se pergjithshme Jul, 20
Kushtrim Breznica Mitrovica
Menaxhues projekti Jul, 20
LABINOT SHALA Malishevë
Pronar biznesi Jul, 20
Zeqir Sofra Suhareke
Kontabilist-me pervoje 3 vjeqare Jul, 18
Atiqe Gllavica Fushe Kosove
Punonjese ne shitje Jul, 16
Mikel Rakipi Tiranë
Shofer Jul, 16
Monika Curri Pejë
Teknologe ushqimore Jul, 07
Teuta Haxhiu Prishtin
Jul, 02
Ardita Salihu Skenderaj
Shitese Jun, 24
Mirdita Makolli Pristina
Kontabiliste Jun, 23
Infermieri Jun, 18
Ibadte Thaqi Ferizaj
Amvise Jun, 16
Islam Morina Prizren
Security Officer Jun, 13
Vjosa Hoxha Drenas
Juriste e Diplomuar, Ll.M Master Jun, 11
besnik hyseni Mitrovic
ekonomi biznes dhe kontabilitet Jun, 10
Sabri.Z. Baliu Ferizaj, Albania
Jurist Jun, 06
Leonita Arifi Podujevë
Studente në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës në vitin e tretë. May, 28