Municipality of Prizren

64x64 prizren logo
Municipality of Prizren

Employer Information

Komuna e Prizrenit është komuna e dytë më e madhe në Kosovë dhe njësi administrative në pjesën jugore të Kosovës, me një sipërfaqe prej 640km2.

Current openings at Komuna e Prizrenit

Municipality of Prizren Prizren Oct, 20
Municipality of Prizren Prizren Oct, 07