Job Opportunities

Advertisement
Roje Pyelli new Jobs
Komuna e Shtërpcës Shtërpcë Apr, 13
Komuna e Shtërpcës Shtërpcë Apr, 13
Municipality of Drenas Drenas Apr, 13
komuna e Klinës Klinë Apr, 13
komuna e Klinës Klinë Apr, 13
komuna e Klinës Klinë Apr, 13
Komuna e Malishevës Malisheva Apr, 13
Komuna e Novobërdës Novobërdë Apr, 13
Municipality of Gjilan Gjilan Apr, 13
Komuna e Shtërpcës Shtërpcë Apr, 13
Komuna e Rahovecit Rahovec Apr, 13
Shitës/e Jobs
Aztech Prizren Apr, 10
Shitës/e Jobs
Aztech Pristina Apr, 10
Telkos Istog Apr, 10
Telkos Deçan Apr, 10
Telkos Peja Apr, 10
KRM Pastertia Kaçanik Apr, 09
Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal Pristina Apr, 09
UNOPS Pristina Apr, 09
IPKO Klinë Apr, 08
IPKO Gjakova Apr, 08
IPKO Fushe Kosova Apr, 08
IPKO Suhareka Apr, 08
IPKO Vushtrri Apr, 08
IPKO Viti Apr, 08
  • Kërko punë shpejtë dhe lehtë në Kastori: Access all available listings and job offers, grants, tenders, scholarships and professional training courses, using a single platform.
  • Apply for jobs: vizito faqen Job Resources for a variety of documents to assist and guide you through the job search and recruitment process.
  • Remarks: Listings published in Kastori have been submitted from third parties. We are not responsible for the content.
  • Like our page Kastori on Facebook, dhe njoftohu rregullisht me konkurset e fundit të publikuar në platformë.