Ofertat

Për të publikuar konkurs në Kastori, apo më shumë informacion për pakot vjetore në dispozicion,
ju lutemi na kontaktoni në emailin:

info@kastori.net

Për të mësuar më shumë për produktet për punëdhënës, kliko këtu.

Llojet e Publikimeve

Standard

Konkurs në pozicionin standard, pas konkurseve premium.

 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;
 • Pakoja: produktet për punëdhënës.
€25

Premium

Konkurs në pozicionin premium, për të rritur shikueshmërinë. 

 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;
 • Pakoja: produktet për punëdhënës;
 • Vizibilitet i shtuar i shpalljes;
 • Qëndron në krye të listës së konkurseve.
€30

Premium Plus

Konkurs në pozicionin premium dhe punëdhënës premium. 

 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;
 • Pakoja: produktet për punëdhënës;
 • Vizibilitet i shtuar i shpalljes;
 • Qëndron në krye të listës së konkurseve.
 • Opsioni: Punëdhënës Premium;
 • Banner leaderboard.
€50

Pako Vjetore (Standard)

 • Numër i pakufizuar i shpalljeve në opsionin Standard përgjatë 365 ditëve;
 • Shpalljet në pozicionin 'Standard,' pas njoftimeve premium;
 • Të gjitha produktet për punëdhënes.
€250

Pako Vjetore (Premium)

 • Numër i pakufizuar i shpalljeve në opsionin Premium përgjatë 365 ditëve;
 • Shpalljet në pozicionin 'Premium,' për të rritur shikueshmërinë;
 • Të gjitha produktet për punëdhënës.
 • Qasje në Databazën e CV-ve.
€300

Pako vjetore (Premium Plus)

 • Numër i pakufizuar i shpalljeve në opsionin 'Premium Plus' përgjatë 365 ditëve;
 • Shpalljet në pozicionin premium dhe opsioni punëdhënës premium;
 • Të gjitha produktet për punëdhënës;
 • Qasje në Databazën e CV-ve.
€450

Klientët dhe Bashkëpunëtorët Tanë

A Jeni Gati për të Filluar?

 

Platforma e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë kastori.net
100,000 ndjekës nëpër rrjete sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram;
10,000 abonentë të regjistruar;
4 milion + shikime vjetore të faqeve;
3.05 faqe mesatare për vizitë;
2:43 kohëzgjatja mesatare e vizitës.
Shpalljet e granteve dhe tenderave agregohen automatikisht në platformat kryesore vendore dhe ndërkombëtare.