CV Shqip

Në Kastori mund të gjeni dhe shkarkoni dhjetra shembuj të CV-ve dhe biografive personale dhe një numër dokumentesh tjera në dispozicion për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar gjatë procesit të rekrutimit dhe punësimit.

Në këtë faqe do të gjeni shembuj, mostra, si dhe modele të CV në shqip që mund të shkarkohen falas. Ne ju ofrojmë formate tradicionale dhe moderne të dokumenteve për të aplikuar për pozita të ndryshme pune.

 

Shembuj të CV të përgjithshme

Shembuj të CV sipas profesioneve

 

Shembuj të formave të CV-së

Ekzistojnë tre forma standarde të CV-së: kronologjike, funksionale dhe hibride (nganjëherë quhet edhe CV e kombinuar). Për shumicën e punëkërkuesve, një CV hibride, që vë theks në aftësitë dhe përvojën e punës, është zgjidhja më e mirë. Sidoqoftë, në disa raste, një CV kronologjike ose funksionale mund të jenë më të pështatshme. Shihni më poshtë për të përcaktuar se cili format i CV-së është i përshtatshëm për ju.

 

Këshilla për hartimin e CV-së

 

Linqe të dobishme

 

---

© Faqja Blog dhe dokumentet në këtë faqe janë e drejtë autoriale e Portalit Kastori. Punëkërkuesit apo resurset humane mund t’i shkarkojnë dhe përdorin këto shembuj për përdorimin e tyre personal. Jeni të mirëseardhur të krijoni link direkt me këtë faqe, ose ndonjë faqe tjetër në https://kastori.net. Sidoqoftë, këto modele dhe shembuj nuk duhet të shpërndahen ose vihen në dispozicion në ueb faqet e tjera të internetit pa lejen tonë paraprake. Për çdo pyetje në lidhje me përdorimin e këtyre resurseve, ju lutemi kontaktoni me Portalin Kastori.

Këshilla për karrierë

Përgatitja për intervistë pune mund të duket stresuese, por janë disa hapa që ju mund t’i ndërmerrni për tu përgatitur për një bashkëbisedim të suksesshëm. Hulumtimi paraprak dhe përgatitja mund të përcaktojnë shanset për ta fituar punën. Kjo nënkupton kohën për t’i reflektuar qëllimet dhe kualifikimet tuaja...
Shkathtësitë e forta (hard skills) ju ndihmojnë të punësoheni. Por shkathtësitë e buta (soft skills) ju ndihmojnë të promovoheni në punë. 1. Komunikimi: Dëgjoni pa ndërhyrë të tjerët; Flisni me ton pozitiv; Kushtojini vëmendje gjuhës së trupit tuaj. 2. Bindja: Identifikoni se për çfarë kanë interes...
Ju mund të jeni mësuar, apo shpesh keni dëgjuar, për një format të përgjithshëm dhe tradicional të intervistës për punë ku diskutohet përvoja dhe kualifikimet e mëparshme. Sidoqoftë, intervistat e bazuara në kompetenca janë tërësisht ndryshe. Ato mbështeten në pyetjet të cilat synojnë të zbulojnë se si ju keni...
Shiko të gjitha shkrimet