Shërbimi i parë i taksive me vetura elektrike në qytetin e Prishtinës. Shijoni udhëtimin tuaj pa ndotur ambientin dhe pa zhurmë.

Me një vizion për ta shtyer Prishtinën drejt transportit të qëndrueshëm dhe për të ofruar ekselencë në shërbim, ETAXI ka prezantuar një zgjidhje inovative për udhëtimet brenda dhe jashtë qytetit. Udhëtimi juaj me ne është pa emetim të CO2, grimcave, SOx, NOx dhe zhurmës. Ndërsa ju gëzoni komoditetin dhe lehtësinë në shërbimet tona, ju gjithashtu bëheni një anëtar aktiv i shoqërisë sonë në mbrojtjen e mjedisit dhe kontribuoni në një të ardhme më të gjelbër.