Swiss sig

  • Prishtina

KONKURS

Pozita: Administartë

Kriteret e punes :

- Të jetë komunikative dhe ti perballoj punes me klient në procesin e aplikim per viza

- Shtypja e Sigurimeve të shëndetit në udhëtim

- Të ketë njohuri në Microsoft Office (Word, Excel),

- Të njoh gjuhën angleze!

Të interesuarat të dërgojnë CV në jetmirb@live.com

Tel: 048 501 101

Adresa: Rr. Ahmet Krasniqi, Lagjja Arbëria në Prishtinë

Orari Punes : Qdo dite pune prej t’hanes deri te premten nga ora 08:00 deri ne oren 18:00