Qendra ACI

Aestethic Center Istanbul gjendet pranë jush në çdo moment, duke ju dhënë zgjidhje të shpejtë dhe profesionale për çfarëdo lloj ndërhyrje estetike apo të nevojshme në mënyrë që të dukeni sa më bukur. Ne ju ofrojmë mundësi të veçantë për trajtimet estetike të cilat ju preferoni ti kryeni jashtë vendit, me metodat më të avansuara, duke i dhënë rëndësi të veçantë përzgjedhjes së mjekëve të dëshmuar për profesionalitetin e tyre si dhe spitaleve të cilat zotërojnë paisjet më moderne të teknologjisë së fjalës së fundit.