Rotary is a global network of 1.4 million neighbors, friends, leaders, and problem-solvers who see a world where people unite and take action to create lasting change – across the globe, in our communities, and in ourselves.

Solving real problems takes real commitment and vision. For more than 110 years, Rotary's people of action have used their passion, energy, and intelligence to take action on sustainable projects. From literacy and peace to water and health, we are always working to better our world, and we stay committed to the end.

16/02/2023
Bursa
The Rotary Kosovë
Aplikimet për Rotary Peace Fellowships janë tani të hapura!   Çdo vit, Rotary International financon plotësisht bursa për liderët e paqes dhe liderët e zhvillimit nga e gjithë bota për të studiuar në një nga Rotary Peace Centers.   Mësoni më shumë dhe ndajeni këtë mundësi për vitin akademik 2024-25 me ndërtuesit e paqes në komunitetin tuaj: https://on.rotary.org/3kUYAKv   Për më shumë informata kontaktoni Rotary Klubet në qytetin tuaj.