Blog

Kategoritë

Jemi të kënaqur dhe krenarë që jemi ndër fituesit e Çmimit Evropian të Ndërmarrjeve nga EU Business News për  Platformën më të Mirë të Karrierës dhe Biznesit në Kosovë  për vitin 2021. Më 28 janar 2022, EU Business News shpalli fituesit e Çmimeve Evropiane të Ndërmarrjeve për vitin 2021. Duke folur për...