Abonimet Tenders Pro

Njoftohu me tregun dhe konkurencën, identifiko klientët potencialë të produkteve apo shërbimeve të biznesit tuaj. Prano të gjitha njoftimet për tendera të shpallur në Kosovë nga institucionet, organizatat dhe bizneset, në baza ditore përmes emailit. 

Kastori Tenders Pro është abonimi premium që ofron të gjitha njoftimet për tendera, prokurime dhe kontrata të publikuara në Kosovë nga 250+ burime.

Burimet:

  • Të gjithë sektorët/industritë;
  • Të gjitha llojet e tenderave;
  • Tenderat e Qeverisë së Kosovës;
  • Tenderat e Organizatave Ndërkombëtare në Kosovë;
  • Tenderat e entiteteve private.

Abonimi vjetor
€150 (1 vit) + TVSH

Zgjidhja ideale për biznese dhe organizata të Kosovës.

  • Të gjitha njoftimet për tendera dhe grante;
  • Njoftime përmes email në baza ditore ose javore.
  • Njoftimet sipas kategorive.

Për të shikuar një shembull të emailit ditor klikoni këtu.

Për pyetje apo sqarime shtesë, ju lutemi na kontaktoni në email adresën: info@kastori.net