Kerko Pune: Konkurse dhe Oferta Pune

MMPHI Junik Dhj, 01
MMPHI Pejë Dhj, 01
IPKO Prishtinë Dhj, 01
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Prishtinë Dhj, 01
UNICEF Prishtinë Dhj, 01
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) Kosovë Nën, 30
Chief of Mission's Residence Prishtinë Nën, 29
Housekeeper Punë
Chief of Mission's Residence Prishtinë Nën, 29
FAO (UNV) Prishtinë Nën, 29
Komuna Kaçanik Kaçanik Nën, 29
Ministria e Shëndetësisë Kosovë Nën, 29
Komuna Skenderaj Skenderaj Nën, 27
Ciceron/e Punë
AMKMK Podujevë Nën, 26
GIZ Prishtinë Nën, 26
Komuna Dragash Dragash Nën, 26
Komuna e Prizrenit Prizren Nën, 26
Shërbimi Profesional i Shëndetit Mendor Prishtinë Nën, 26
KEDS Energy Prishtinë Nën, 26
Qendra e Studentëve e UP Prishtinë Nën, 25
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Prishtinë Nën, 25
Komuna Dragash Dragash Nën, 24
Komuna Dragash Dragash Nën, 24
Komuna e Prishtinës Prishtinë Nën, 23
Komuna e Prishtinës Prishtinë Nën, 23
Komuna Drenas Drenas Nën, 23

Kerko pune shpejtë dhe lehtë në Kastori Portal Pune:

  • Të gjitha konkurset dhe shpalljet pēr oferta pune, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, duke përdorur një platformë të vetme.
  • Apliko për punë: vizito faqen Resurse për punë për shumëllojshmëri të dokumenteve për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar gjatë procesit të punëkërkimit dhe punësimit.
  • Vërejtje: Njoftimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.
  • Pëlqe faqen Kastori në Facebook, dhe njoftohu rregullisht me konkurset e fundit të publikuar në platformë.