Konkurse per pune

PEN Prishtine Qer, 24
UNICEF Prishtine Qer, 24
DAI Prishtine Qer, 24
Solaborate LLC Prishtine Qer, 24
Restaurant Manager e re Pune
Burger King Prishtine Qer, 24
Project Officer e re Pune
Council of Europe Prishtine Qer, 23
MDIS Prishtine Qer, 23
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
Quipu Prishtine Qer, 21
Banka Ekonomike Prishtine Qer, 21
AKK Prishtine Qer, 21
MTI Prishtine Qer, 21
Solaborate LLC Prishtine Qer, 21
IPKO Prishtine Qer, 21
DAI Prishtine Qer, 21

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.