Konkurse per pune

Wedding Home Gjilan Qer, 17
Komuna e Gjilanit Gjilan Qer, 14
IP-Kos Gjilan Qer, 12

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.