Konkurse per pune

Oxa-Group Ferizaj Qer, 21
Kujtesa Ferizaj Qer, 21
Shell Kosova Ferizaj Qer, 19
GIZ Ferizaj Qer, 19
IP-Kos Ferizaj Qer, 12
Burger King Ferizaj Qer, 10

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.